QATestLab

2 2 2 2 2

Страна: Россия

Сфера деятельности: Бизнес

QATestLab is independent, offshore software testing company located in Kiev, Ukraine. We were established in 2005 and through these years we have delivered a great number of cost effective and high-quality products.

Відгук про QATestLab

4 4 4 4 4
Положительные стороны

QATestLab - це моя перша компанія після зміни сфери діяльності. Я міркую, що 3-ри роки які я працюю в цій компанії говорять самі за себе.
За що я вдячний компанії?
1. За цей час компанія дала змогу спробувати свої сіли і знання на різних типах проектів: е-ком, мобайл, гейм, веб. Я міркую, що це дуже важливо для старту роботи тестувальником, тому що в тебе є змога дійсно зрозуміти який напрямок для тебе цікавіший і принесе більше задоволення і віддачі від роботи.
2. За змогу розвиватися в різних напрямках, як в технічному плані так і в плані управління проектами. В компанії є величезна збірка матеріалів для саморозвитку.
3. Третій пункт за номером але не за значенням. Команда - це напевно один з головних чинників для мене. Мені пощастило зустріти таких класних колег, що готові завжди допомогти в любій ситуації як знаннями так і просто підтримкою.

Отрицательные стороны

Для себе я не знайшов та і не намагався знайти

  • 2021-06-24 10:13:46 Полтава 4 125
Поделиться в соцсетях:
XОбработка данных...
до 2-х минут

Подождите

Добавление комментария

Регистрация / Авторизация ∨


Комментарий